Cicles Formatius

Els alumnes de 2on curs del CFGS de Mecatrònica Industrial han assistit a una jornada tècnica de formació a l’empresa KUKA ROBOTS IBÉRICA ubicada a Vilanova i la Geltrú.

La sessió ha estat impartida pel Sr. Ivan Sánchez.

A l’inici de la sessió ha fet referència a les precaucions que s’ha de tenir a l’hora de manipular robots i el funcionament de la consola de control per realitzar els moviments bàsics, després ha parlat del posicionament i les tasques de manteniment respecte al seu calibratge i ajust.

El passat 25 d'abril els alumnes de grau superior d'Administració i Finances i els de Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma del nostre institut van assistir al Centre d'Empreses Innovadores de Tàrrega situat a Cal Trepat. El tècnic Carles Domingo els va explicar les característiques d'aquest viver d'empreses i desprès van assistir a dues conferències d'empreses que estan allotjades en aquest viver targarí.

Dins de les activitats d'orientació acadèmica i professional,  els alumnes de 4t d'ESO de Tecnologia han assistit a dues sessions pràctiques  del cicle de Grau Mitjà de Manteniment Electromecànic. Els estudiants han pogut assistir a dos dels diferents tallers realitzats: Mecanitzat, Automatismes Pneumàtics. Disseny 3D i Sensors Industrials.

El 15 de març  els alumnes de 1r i 2n del CF de Gestió Administrativa han participat en el  taller "Endeutar-se amb seny", impartit  l'Associació EFEC (Educació Financera a les Escoles de Catalunya)  en el qual han hagut de triar entre diferents tipus de préstecs, han vist la diferència entre TAE i TIN i han rebut una formació sobre els diferents tipus de targetes de crèdit i de dèbit.

Seguint la ronda de visites a les empreses que es va iniciar el treball conjunt de formació DUAL, aquest dijous 28 de març, els alumnes de 1r de Grau Mig de Manteniment electromecànic de l'Institut han realitzat una visita a les instal·lacions de Borges International Group, de Tàrrega.