Cicles Formatius


Els alumnes dels cicles d'informàtica de l'Institut (CFGM SMX i CFGS DAM) van anar a visitar el NiceONE Barcelona on es van poder veure les principals novetats, tant a nivell de maquinari com de programari, del món de la informàtica i els videojocs. Va ser una jornada molt interessant i profitosa. Segur que l'any vinent repetirem!


El divendres 15 de novembre, es va dur a terme una xerrada amb l'empresari Manuel Usero, CEO de l'empresa de videojocs FINAL BOSS GAMES. L'empresa està allotjada al CEI de Tàrrega (Cal Trepat), que és el viver d'empreses de Tàrrega i de la comarca de l'Urgell.


Hi van assistir els alumnes de 1r i 2n d'SMIX que fan el seu projecte de síntesi i els Pla d'Empresa d'EIE sobre una empresa de videojocs.Els cicles formatius de grau mitjà de Gestió Administrativa i Sistemes Microinformàtics han estat presents a la 3a Jornada Llavors de Futur d’Emprenedoria Social Jove que es va dur a terme el divendres 25 d’octubre.


L’objectiu de la jornada és promoure l’emprenedoria a partir de conèixer experiències d’altres joves que han portat a terme idees transformadores en el seu entorn. En guany el fil conductor ha estat “el canvi climàtic i el consum responsable”.


La sorpresa de Jornada va ser que comptés amb intervenció del jove alemany Felix Finkbeiner, ecologista i fundador de l’organització internacional en defensa del medi ambient: Plant for the Planet. Felix ha explicat la seva trajectòria des de que als 9 anys va exposar un treball a classe i tot va comença.


Per seguir la notícia i saber-ne més de la resta d’intervencions, totes elles molt interessants, teniu un enllaç a Tàrrega TV: https://www.tarrega.tv/felix-finr-fundador-de-plant-for-the-planet-i-els-projectes-ethical-time-i-imagym-protagonistes-de-la-jornada-demprenedoria-llavors-de-futur/
En acabar la Jornada, s’ha organitzat una Plantada d’arbres amb la col·laboració de l’empresa Borges i en representació de l’Alfons Costafreda hi han participat 3 joves d’SMIX.

 

Pàgina 1 de 18

© 2020 INS Alfons Costafreda