ESO

Diferents entitats i sindicats estudiantils han convocat durant aquesta setmana diverses jornades de protesta i d'aturades. Els/les representants dels estudiants de 3r i 4t d'ESO, de Batxillerat i de Cicles Formatius del nostre centre han comunicat a Direcció que l'alumnat del centre, en les respectives assemblees de classe, han votat per majoria exercir el seu dret a la no assistència col·lectiva a classe durant dos dies: 17 i 18 d'octubre.

La Direcció, preveient la dificultat de mantenir un ritme prou adequat per garantir que l'alumnat pugui realitzar classes, proves i exàmens de forma òptima, ha decidit suspendre les proves i exàmens durant els dies 17 i 18, tot i que mantindrà el seu funcionament normal, es controlarà l'assistència i s'atendrà tot aquell alumnat que assisteixi a classe.

Així s'ha comunicat a les famílies, les quals, durant el dia de demà, han de fer arribar al centre l'autorització corresponent en cas que els seus/es fill/es no assisteixin a classe.

També volem remarcar que el centre NO fa vaga, ni el centre ha d'autoritzar cap vaga. La vaga la fa l'alumnat amb el recolzament, permís i autorització de la família, que n'és la responsable fins la majoria d'edat. En cas que es convoqués vaga de professorat o altres mobilitzacions que puguin afectar significativament la prestació del servei, us n'informaríem adequadament. 

 A continuació teniu les dates d'inici del proper curs:

 
Dijous 12 de setembre 
8:05 -   ESO i Batxillerat
9:00 -   CFGM Sistemes Microinformàtics i Xarxes  i CFGM Gestió Administrativa
15:00 - CFGM Manteniment Electromecànic
 
Dimecres 18 de setembre 
15:00 - Cicles Formatius de Grau Superior


A continuació trobareu el llistat de llibres de text pel curs 2019-2020 de 1r a 4t de l'ESO, de 1r i 2n de Batxillerat i dels Cicles Formatius que s'utilitzaran al centre.

 

ESO
BATXILLERAT
CICLES FORMATIUS

 

 


Pàgina 1 de 21

© 2019 INS Alfons Costafreda